Väntar på mi Love!

Nu sitter jag här och kollar på Moe spela PS2 fins inte mkt annat art göra :( har ganska tråkig utan min älskling. Hon e ute med flickorna. Kollar på bio... Stackarna kollar tydligen på mitt stors feta grekiska bröllop :S weak! Men men hoppas att dom e klara snart jag vill ju ha henne här!

En trevlig kväll!

Har nyss lämnat min älskling hos henne. Igår va jag och Moe och tränade rätt sent när vi kommit hem så kom Martin Joel och Östen hem till oss... Ganska fulla :) så vi bestämde oss för att dra till corner där irmi och massa andra skulle va. D va soft vi satt och snacka lite o hade det mysigt. Moe Martin och jag satt mest och snacka om våra film projekt ;) d va en väldigt trevlig kväll. Btw kan någon berätta hur jag lägger in bilder i bloggen från min iPhone!

iPhone blogg #1

Nu har min kära flickvän visat mig hur jag kan skriva i bloggen från min mobil :) så jag kommer pris skriva Mkt mer! peace!

äntigen!

så skriver jag ett inlägg! men fan jag e fööör lat. plus att inget spännande har hänt... eller jo fan en del men JAG ORKAR INTE :D
nu sitter jag och tittar på min älskling som håller på att bli brunett :D
hon kommer bli såååå vacker!
men aa jag ska försöka att blogga lite mer om jag lyckas få min iPhone att komma in i bloggen :S
har inte gått bra hitils :S
HOLLA!

RSS 2.0